De automatische Intrastataangifte via OneGate toepassing faalt

Op de website van de NBB/OneGate staat een mededeling over de aanpassing van het beveilingsprotocol sinds 30/01/2018.  De aanpassingen hebben gevolgen voor de automatische Intrastataangifte  in Venice via de OneGate-toepassing

Wellicht heeft u volgende foutmelding gekregen in Venice

fout

Concreet moet u minstens beschikken over de volgende specificaties op uw pc om de aangifte automatisch te laten verlopen:

• Windows 7 of hoger zoals beschreven in deze Kbase van Microsoft
  • Het .NET Framework 4.5 of hoger zoals beschreven in deze Kbase van Microsoft
  • De recentste versie van uw browser zoals beschreven in de help van de NBB
  • Versie 10.70 SP3 of hoger van Venice (met een nieuwe OneGateUploader.exe).  De Service Pack 3 kan u hier downloaden als u reeds beschikt over versie 10.70 van Venice.  Dit bestand dient u te kopiëren onder de map \Patches onder het basispad van Venice.  Uw basispad kan u achterhalen door in het hoofdscherm van Venice ALT+I te drukken.

Beschikt u over een versie lager dan 10.70 dan moet u eerst uw Venice installatie updaten naar  de laatste Venice versie

U kan uw aangifte ook manueel aangeven op het OneGate portaal indien nodig.  Bij twijfel contacteer uw IT-verantwoordelijke/Venice verdeler of neem contact op met de helpdesk van de NBB

Dit bericht is geplaatst in Boekhouding, Facturatie, Interfaces/Technisch, Sector, Tip met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.