De fiscale balans exporteren naar een extern werkblad (vb. Excel)

We krijgen op regelmatige basis de vraag of het mogelijk is om de fiscale balans te exporteren naar Excel of een ander werkbladprogramma.

Om aan deze vraag tegemoet te komen, hebben we een aangepaste lay-out gemaakt op basis van de fiscale balans.

U kan de aangepaste lay-out hier downloaden. Vervolgens kopieert u het bestand onder de map \Main\clf onder het basispad van Venice.

Hoe maken we het extern werkblad aan?

We kiezen Rapporten boekhouding – Balansen – Fiscale balans.

We kiezen Afdrukken naar bestand en selecteren de variant Export Excel (9)

Vervolgens klikken we op de knop Opzoeken. We selecteren de map waar we het bestand wensen aan te maken. Als type bestand kiezen we Alle bestanden en we geven als extensie van ons bestand .csv op.

Vervolgens klikken we op de knop Opties en geven volgende specificaties op:

We krijgen dan als resultaat een bestand dat er als volgt uitziet:

Dit bericht is geplaatst in Boekhouding, Tip met de tags , . Bookmark de permalink.