Maandelijkse archieven: november 2023

De schermen positioneren bij boeken van elektronische aankopen (versie 13.00 en hoger)

Vanaf versie 13.00 van Venice wordt gebruikt gemaakt van Webview2 om de te boeken documenten te tonen.  Vanaf deze versie worden het ingavedialoogvenster en de voorstelling van het te boeken aankoopdocument in aparte vensters getoond. Voor gebruikers die met twee … Lees verder

Geplaatst in Boekhouding, Tip | Getagged , | Reacties uitgeschakeld voor De schermen positioneren bij boeken van elektronische aankopen (versie 13.00 en hoger)