Maandelijkse archieven: september 2013

Werkt Venice op Linux of op Macintosh?

Werkt Venice voor Windows ook op Linux of op Macintosh? Venice en Venice Facturatie Lite edition zijn ontwikkeld voor gebruik op PC’s met Windows als besturingssysteem.    Exact C-Logic garandeert de goede werking van Venice dan ook enkel maar voor … Lees verder

Geplaatst in Boekhouding, Facturatie, Tip | Getagged , , | Reacties uitgeschakeld voor Werkt Venice op Linux of op Macintosh?

Bij het versturen van documenten via e-mail vanuit Venice, ontvangt de ontvanger het bestand winmail.dat

Wanneer u via Microsoft Outlook een e-mail verstuurt met een PDF-bijlage vanuit de afdrukvoorbeelden in Venice, dan kan het gebeuren dat de ontvanger ofwel geen bijlage, ofwel een onleesbare bijlage (Winmail.dat) ontvangt. Meestal zal de ontvanger in dat geval werken … Lees verder

Geplaatst in Tip | Getagged , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Bij het versturen van documenten via e-mail vanuit Venice, ontvangt de ontvanger het bestand winmail.dat

Hoe kan u een afpunting annuleren in Venice Boekhouding?

In uw boekhouding kunnen er zich een aantal situaties voordoen, waardoor het nodig is om de afpunting ongedaan te maken. Mogelijke redenen kunnen zijn : De boeking werd ingeschreven op een verkeerde klant- of leveranciersrekening. Het totaal bedrag van de … Lees verder

Geplaatst in Boekhouding, Tip | Getagged , , | Reacties uitgeschakeld voor Hoe kan u een afpunting annuleren in Venice Boekhouding?

De rapporteringsbalans is niet in evenwicht, of bepaalde rekeningen zijn niet opgenomen in de rapporteringsbalans.

Bij de afdruk van de rapporteringsbalans worden bepaalde gegevens niet afgedrukt. Of de rapporteringsbalans is niet in evenwicht. Hoe kan dit opgelost worden ? Quasi alle standaard meegeleverde rapporten in Venice worden opgemaakt op basis van alle gegevens die zich … Lees verder

Geplaatst in Boekhouding, Tip | Getagged , | Reacties uitgeschakeld voor De rapporteringsbalans is niet in evenwicht, of bepaalde rekeningen zijn niet opgenomen in de rapporteringsbalans.

Rapporten en documenten uit VENICE versturen via e-mail

Hoe kan u rapporten, fiches en lijsten op een eenvoudige manier versturen via e-mail? Telkens u een rapport, een lijst, of een bepaalde fiche afdrukt in Venice, komt u in het dialoogvenster Afdrukinstellingen terecht. In dit dialoogvenster hebt u een … Lees verder

Geplaatst in Boekhouding, Facturatie, Tip | Getagged , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Rapporten en documenten uit VENICE versturen via e-mail

Meerdere pagina’s versturen via e-mail

Hoe kan u meerdere pagina’s versturen via e-mail? Meer informatie over het versturen van documenten via e-mail, kunt u terugvinden op de KBase met als titel Afdrukvoorbeelden versturen via e-mail. Om een volledige lijst (niet enkel de eerste pagina) door … Lees verder

Geplaatst in Boekhouding, Facturatie, Tip | Getagged , , , | Reacties uitgeschakeld voor Meerdere pagina’s versturen via e-mail

Foutmelding : “Het saldo van de balansrekeningen is niet 0. Heeft u de winstverdeling geboekt ? …”

Bij het uitvoeren van de algemene overdracht naar het nieuwe boekjaar krijgt u volgende melding: Om de overdracht te kunnen uitvoeren moeten de balansrekeningen (van klasse 1 tem 5) in evenwicht zijn. Dit betekent dat het resultaat (het verschil tussen … Lees verder

Geplaatst in Boekhouding | Getagged , , , | Reacties uitgeschakeld voor Foutmelding : “Het saldo van de balansrekeningen is niet 0. Heeft u de winstverdeling geboekt ? …”

Link met maatwerk-pakket

Uw klant heeft een maatwerk-pakket waar hij tevreden over is. Hij wenst de gegevens van dit maatwerk-pakket ook te gebruiken in Venice. Hij zal dus een link nodig hebben tussen de beide pakketten. Hij laat deze link best maken door de … Lees verder

Geplaatst in Interfaces/Technisch | Getagged , | Reacties uitgeschakeld voor Link met maatwerk-pakket

Help, mijn dossierkast/dossier/boekjaar is verdwenen.

Wat kan u doen indien u Venice opstart en u komt tot de vaststelling dat een dossierkast, dossier of boekjaar is verdwenen uit het hiërarchisch overzicht van het hoofdmenu van Venice? Het gebeurt soms dat Venice-gebruikers de helpdesk contacteren omdat … Lees verder

Geplaatst in Boekhouding, Facturatie, Tip | Getagged , , | Reacties uitgeschakeld voor Help, mijn dossierkast/dossier/boekjaar is verdwenen.

Hoe kan u de actuele voorraadstand raadplegen via ODBC?

Via ODBC kan u het bestand Voorraad boekjaar (Stock.btr) alias STC raadplegen. Dit bestand bevat alle voorraadmutaties en wordt per boekjaar bijgehouden. Als u op een gegeven ogenblik de totale voorraad van een artikel wenst te raadplegen buiten Venice om, … Lees verder

Geplaatst in Facturatie, Tip | Getagged , , | Reacties uitgeschakeld voor Hoe kan u de actuele voorraadstand raadplegen via ODBC?