Rapporten en documenten uit VENICE versturen via e-mail

Hoe kan u rapporten, fiches en lijsten op een eenvoudige manier versturen via e-mail?

Telkens u een rapport, een lijst, of een bepaalde fiche afdrukt in Venice, komt u in het dialoogvenster Afdrukinstellingen terecht.

KB000295_01

In dit dialoogvenster hebt u een aantal keuzemogelijkheden voor het type van de afdruk. Om een afdrukvoorbeeld door te sturen via e-mail, maakt u eerst een afdruk van het document naar het scherm. U selecteert dus Afdrukvoorbeeld op scherm, en klikt op OK.

Daarna kan u in de schermafdruk klikken op de knop E-mail om het mailscherm op te starten.

Indien u werkt met een Venice op onze online oplossing op ASP kan u mailen via SMTP

Dit bericht is geplaatst in Boekhouding, Facturatie, Tip met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.