Maandelijkse archieven: februari 2024

Recuperatie vaste activa uit een bestaand dossier in Venice of vanuit een externe bron.

Wij krijgen soms de vraag of het mogelijk is om vaste activa over te nemen uit een ander Venice-dossier of vanuit een externe bron. In dit artikel leggen we de procedure uit die u kan volgen. Voorbereiding 1.Maak onder de … Lees verder

Geplaatst in Boekhouding, Interfaces/Technisch, Tip | Getagged | Reacties uitgeschakeld voor Recuperatie vaste activa uit een bestaand dossier in Venice of vanuit een externe bron.

Bij het importeren van verkopen via UBL-bestanden, krijgt men een melding dat de datum in een afgesloten btw-periode valt.

Als accountant kan het gebeuren dat u verkoopfacturen laattijdig ontvangt waardoor u ze niet meer kan boeken in de btw-periode waarvoor ze eigenlijk bedoeld waren. U ontvangt bijvoorbeeld eind februari nog verkoopfacturen van januari. U kan die echter niet meer … Lees verder

Geplaatst in Boekhouding, Tip | Getagged , | Reacties uitgeschakeld voor Bij het importeren van verkopen via UBL-bestanden, krijgt men een melding dat de datum in een afgesloten btw-periode valt.