Maandelijkse archieven: november 2021

Aanvragen van een Peppol ID in Venice

Eerder kon u een Peppol ID en wachtwoord bekomen via onze support.  Die gegevens diende u vervolgens in te vullen in het parameterscherm van de optie E-documenten. Vanaf 01/12/2021  is de werkwijze  voor het koppelen van uw dossier aan de … Lees verder

Geplaatst in Facturatie, Interfaces/Technisch, Tip | Getagged , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Aanvragen van een Peppol ID in Venice

Veelgestelde vragen over Venice online

Momenteel ervaren we problemen met de laatste versies van Citrix WorkSpace 26.06, we raden u aan om momenteel niet up te daten naar deze versie.  Als u toch al een update deed naar deze versie kan u deze verwijderen via … Lees verder

Geplaatst in Boekhouding, Facturatie, Interfaces/Technisch, Licentie, Tip | Getagged , , , , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Veelgestelde vragen over Venice online