Maandelijkse archieven: september 2015

Hoe kan u via toegangsbeheer de tegels in het dashboard beheren?

Beheer tegels Een beheerder kan het beheer van de tegels door een groep gebruikers beperken via het toegangsbeheer. Hiervoor kiest hij vanuit het Venice Hoofdmenu: Venice-knop, Toegangsbeheer, Groepen en rechten, Wijzigen (Ctrl+E). Onder het tabblad Rechten staan de rechten in … Lees verder

Geplaatst in Boekhouding, Facturatie, Tip | Getagged | Reacties uitgeschakeld voor Hoe kan u via toegangsbeheer de tegels in het dashboard beheren?

Hoe kan u nog velden wijzigen in een document dat in een afgesloten periode valt?

Het gebeurt dat u een veld wenst te wijzigen in een reeds geboekt document. U wenst bijvoorbeeld de vlag ‘Goedgekeurd voor betaling’ aan te passen, of u wenst de vervaldatum van een aankoopfactuur aan te passen omdat u uitstel van … Lees verder

Geplaatst in Boekhouding, Facturatie, Tip | Getagged , | Reacties uitgeschakeld voor Hoe kan u nog velden wijzigen in een document dat in een afgesloten periode valt?

Hoe kan u uw accountant toegang geven tot een beveiligd dossier?

In dit artikel wordt volgende situatie besproken: U beschikt over de optie Toegangsbeheer. Via de optie Toegangsbeheer heeft u uw dossier beveiligd omdat niet alle werknemers van uw bedrijf toegang mogen hebben tot het dossier.  U wisselt echter het dossier … Lees verder

Geplaatst in Tip | Getagged , | Reacties uitgeschakeld voor Hoe kan u uw accountant toegang geven tot een beveiligd dossier?