Werkt Venice op Linux of op Macintosh?

Werkt Venice voor Windows ook op Linux of op Macintosh?

Venice en Venice Facturatie Lite edition zijn ontwikkeld voor gebruik op PC’s met Windows als besturingssysteem.    Exact C-Logic garandeert de goede werking van Venice dan ook enkel maar voor installaties die gebeuren op Windows pc’s.  Hoewel er voor MacOS en voor Linux wellicht virtualisaties mogelijk zijn van Windows raden we aan om dan te werken met Venice op Azure

Apple Mac

Contacteer uw IT verantwoordelijke om een virtualisatie op uw Mac te bekomen of gebruik Venice op Azure

Linux

Contacteer uw IT verantwoordelijke om een virtualisatie op uw Citrix te bekomen of gebruik Venice op Azure

Dit bericht is geplaatst in Boekhouding, Facturatie, Tip met de tags , , . Bookmark de permalink.