Een andere afdruktaal kiezen voor algemene rapporten

(Last Updated On: 31/08/2021)

Bepaalde afdrukken zijn gekoppeld aan klanten zoals bvb verkoopfacturen, rappels, …. Andere afdrukken dan weer aan leveranciers zoals aankoopfacturen, aankoopleveringen, … .  Deze afdrukken worden steeds getoond in de taal van de betreffende klant of leverancier.  Dit hangt af van het veld Taal in de klant- of leveranciersfiche in het tabblad Identificatie.

taalcode

Andere rapporten zoals rapporten boekhouding met onder meer balansen, grootboek, journalen, … of bepaalde aangiftes zoals ereloonfiches,  BTW aangiftes, … kunnen worden afgedrukt in verschillende talen.  De standaardtaal is hierbij de taal waarmee u inlogt in Venice.

U kan de afdruktaal aanpassen in het scherm Afdrukinstellingen door die te wijzigen in de blok Lay-out – Taal:

taal

Dit bericht is geplaatst in Boekhouding, Facturatie met de tags , . Bookmark de permalink.