Links in Venice help werken niet meer in Windows 10

(Last Updated On: 19/07/2022)

Sinds de laatste update van Windows 10 kunnen er soms problemen voorkomen bij het openen van links vanuit de Venice helppagina’s.  De problemen zijn te wijten aan de update van Windows 10 in combinatie met het gebruik van Internet Explorer als standaard Web Browser.

We raden daarom aan om de standaard Web Browser aan te passen naar een andere Web Browser zoals Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, … i.p.v. de standaard ingestelde Internet Explorer.

Hiervoor gaat u als volgt tewerk:

• Ga naar Windows Start en zoek naar “Default apps”.  Indien de taal van uw Windows  Nederlands is , zoekt u naar “Standaard programma’s”
  • Open de settings van de Default apps of standaard programma’s en blader in dit scherm tot u de optie “Web  Browser” ziet staan
  • Klik op de standaard ingestelde browser Internet Explorer en wijzig die naar een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome.  Vanaf nu zullen alle links geopend worden met de nieuwe gekozen browser

browser

Dit bericht is geplaatst in Interfaces/Technisch, Sector, Tip met de tags , , . Bookmark de permalink.