Afbeelding niet zichtbaar of onbereikbaar in documenten

(Last Updated On: 11 mei 2022)

Wanneer een bestand (automatisch) wordt toegevoegd aan het pad afbeelding van een document wordt een miniatuur getoond aan de rechterkant zoals hier bijvoorbeeld een PDF bestand.  Door dubbel te klikken op de miniatuur wordt het bestand geopend.

Indien het venster leeg is hoewel er wel een bestand is gekoppeld is dat meestal te wijten aan het feit dat de knop “tonen afbeelding” niet aangeklikt staat in het document.  Dat doet een beetje denken aan de knop “ophalen details” die ook geregeld binnenkomt in onze support.

Door het aan te klikken wordt het opnieuw zichtbaar.

Als er een camera te zien is, komt dit doordat het pad naar het bestand niet beschikbaar is of dat het bestand zelf niet meer aanwezig is.

Dit bericht is geplaatst in Boekhouding, Facturatie, Tip met de tags , , . Bookmark de permalink.