BVBA omzetten naar BV

Vanaf de versie 11.70 SP1 in Venice is het mogelijk om een conversie te gebruiken waarbij zowel bij de klanten, de leveranciers en eigen firmagegevens de BVBA rechtsvorm wordt omgezet naar BV.  Dat wordt gecorrigeerd in zowel het veld rechtsvorm als in het veld firmanaam. Ook de naam van het dossier zelf wordt bijgestuurd.

Er werd hierbij aandacht geschonken aan verschillende zaken.  Namelijk ook de firmanamen waar BVBA in zit worden nagezien en omgezet.  Hier zijn enkele controle lijsten gemaakt zodat niet gelijk welke naam wordt omgezet naar BV. Stel dat uw firmanaam BVBAPEN BVBA is, dan zal Venice enkel de laatste BVBA omzetten naar BV.  Idem BVBAPPEL, BVBAANBIEDING, … .

U start de conversie als volgt:

• Kies het desbetreffende dossier waar u de conversie wenst te starten
  • Neem een back-up VOOR u de conversie start
  • Ontkoppel  eventueel alle externe applicaties die de conversie zouden kunnen hinderen (maatwerk, SDK, Webconnect, …)
  • Klik op beheer – dossier – onderhoud – corrigeren – correctie rechtsvormen

• U krijgt nogmaals de vraag of u zeker geen externe applicatie gekoppeld hebt met Venice en als u een recente back-up hebt genomen van uw data

• Daarna kan u starten met de conversie
  • U krijgt een melding wanneer de conversie klaar is

Indien u liever al uw dossiers in 1 keer omzet kan u dat doen via beheer – dossierkast – onderhoud – corrigeren – correctie rechtsvormen

Dit bericht is geplaatst in Boekhouding, Facturatie, Interfaces/Technisch met de tags , , . Bookmark de permalink.