Verkeerde versie van het hoofdmenu

Wanneer u deze melding krijgt bij het openen/migreren of updaten van Venice heeft dat meestal te maken met een taalinstelling in Windows.  De instellingen kunnen niet meer correct worden gelezen door de rare tekens en geven dus een verkeerde weergave in Venice.

Veelal gaat het ook gepaard met rare tekens in de titels en knoppen van Venice (zoals bijvoorbeeld de é in het Frans)

Meestal heeft dat te maken met een verkeerde instelling op taal/regio niveau in Windows (system locale).

Sinds de recente Windows 10 update merken we echter dat er een BETA optie is bijgekomen onder de system locale knop die standaard AAN is gevinkt.  U dient deze vink UIT te zetten om een correcte werking van Venice te kunnen garanderen

Krijgt u een fout 4  (ongeldige installatie) of “ongeldig versienummer” op uw werkstation? Dan u kan u via deze link de oplossing vinden