Help werkt niet meer na update van Windows

Ondertussen is dit probleem opgelost door de laatste update van Windows 10 te downloaden

Sinds een recente Windows update heeft ook Venice, zoals vele andere pakketten op de markt, te maken met het probleem dat de helpfiles niet meer correct weergegeven worden. Wanneer je vanuit Venice op F1 drukt in Venice zijn de meeste pagina’s onleesbaar geworden en krijg je de volgende melding.

Dit komt doordat Microsoft Windows het formaat .chm waarmee onder andere onze handleiding is gemaakt niet meer ondersteunt.

Op forums valt te lezen dat Microsoft aan het zoeken is naar een oplossing hiervoor die wellicht in Q2 van 2019 zal uitkomen omdat er nog steeds enorm veel pakketten .chm files gebruiken.