Interactie met Isabel is mislukt

Recentelijk werden de beveiligingscomponenten van Isabel aangepast.  Dat kan voor de klanten die de koppeling met Venice en Isabel gebruiken resulteren in een foutmelding bij het versturen van betalingen of het ophalen van coda bestanden .

De melding zegt dat de interactie met Isabel 6 mislukt is.

Isabel

In het foutenbestand van Venice zal je meestal het volgende lezen:  De interactie met Isabel 6 is mislukt.  Foutboodschap Isabel: Schema Cab file …

Om dit op te lossen moet u de volgende stappen volgen:

• Het is niet genoeg om de beveiligingscomponenten opnieuw te installeren!  Ga in Windows naar start – configuratiescherm – programma’s verwijderen of wijzigen en verwijder Isabel volledig van uw pc
  • Herstart uw pc om zeker te zijn dat het verwijderen gelukt is
  • Installeer de beveiligingscomponenten opnieuw via deze link
  • Voer de stappen opnieuw uit in Venice om uw betaling te verzenden of uw coda bestand op te halen

Lees ook zeker deze Kbase indien u problemen ervaart bij het verwerken van Coda bestanden in Venice

Dit bericht is geplaatst in Boekhouding, Interfaces/Technisch, Tip met de tags , , , , . Bookmark de permalink.