Is er een link tussen Venice en Isabel?

(Last Updated On: 13/04/2022)

1.Versturen van betaalbestanden

Indien u over de optie Elektronisch betalen beschikt, dan kan u vanuit Venice betaalbestanden (xml-formaat) aanmaken die u vervolgens via Isabel kan versturen.

Indien bij uw Isabel abonnement de optie Isabel Go is geactiveerd, dan gaat de integratie met Venice nog verder.
In het menu van Venice krijgt u dan de Isabel 6-knop te zien.

isabel6

Wanneer u op deze knop klikt, dan kan u de betaalbestanden die u zopas hebt aangemaakt met Venice, automatisch versturen naar de Isabel 6-server.

2. Ophalen van Coda bestanden

isabel

Indien u ook ingetekend hebt op de optie Downloaden bankbestanden bij Isabel, dan kan u rechtstreeks vanuit Venice de coda bestanden die zich op de Isabel 6-server bevinden, downloaden. In de module Importeren Coda die u kan terugvinden onder de module Financieel in Venice, krijgt u dan een extra tabblad Isabel 6.

coda

Wenst u meer info over de link met Isabel contacteer dan de commerciële dienst via info@venicesoftware.be. Beschikt u reeds over de optie Betalingen en over IsabelGo en hebt u nog vragen, contacteer dan de helpdesk via support@venicesoftware.be.

Dit bericht is geplaatst in Boekhouding, Tip met de tags , , . Bookmark de permalink.