Koppeling tussen Venice en Sofisk

Indien u met Venice en Sofisk werkt,  dan heeft u gegevens uit de proef- en saldibalans van Venice nodig om deze in Sofisk te kunnen verwerken. In plaats van deze gegevens manueel opnieuw in te voeren in Sofisk, is het handig als u deze gegevens automatisch kan exporteren.

Standaard bestond in Venice boekhouding al de functionaliteit om de proef- en saldibalans naar een tekstbestand af te drukken. Recentelijk is ook een extra knop  toegevoegd in Venice om de aangifte direct vanuit Venice aan te maken

Kies in het hoofdmenu tab Rapporten boekhouding – Balansen – Proef- en Saldibalans en maak de gewenste selectie.  Het is ook belangrijk dat via het tabblad Parameters de vinkjes aan staan bij “totaliseren prefixrekeningen”

Klik hierna in de tab “afddrukken” op de knop Sofisk om het XML bestand aan te maken.

U kan nu het aangemaakte bestand ophalen in de “work” directory van uw dossier en de XML opladen in Sofisk.

Dit bericht is geplaatst in Boekhouding, Interfaces/Technisch, Tip met de tags , , , , . Bookmark de permalink.