Link met HannaH (ID-Soft)

Om vanuit Hannah een budgetplan te kunnen toetsen aan de reële situatie, is informatie uit Venice Boekhouding nodig. Hiervoor verwacht ID-Soft een overzicht van alle boekingen, die gebeurd zijn op rekeningen 60 tot en met 75.

Via een aangepaste lay-out van het grootboek kan u in Venice Boekhouding een dergelijk bestand aanleveren. Vanuit het Venice Hoofdmenu selecteert u het tabblad Rapporten boekhouding, groep Details, Grootboek, Grootboek. In het tabblad Afdrukken dient u de parameters als volgt in te stellen:

Hannah1

Druk op Afdrukken. In het vak Lay-out selecteert u de algemene variant Export voor Hannah (ID-Soft ). Kies bij Type afdruk voor Afdruk naar bestand. Via de knop Opzoeken kan u de naam van het bestand en het type (.txt) kiezen.

Hannah2

U dient nu nog de opties in te stellen. Klik hiervoor op de knop Opties in het scherm Afdrukinstellingen, en stel de parameters in zoals in onderstaande schermafdruk.

Hannah3

Nu beschikt u over een exportbestand, klaar om in HannaH te importeren. Hoe u deze import dient uit te voeren, wordt u toegelicht door ID-Soft.

De aangepaste lay-out kan u bestellen bij uw Exact C-Logic-verdeler ( kies vanuit het Venice Hoofdmenu voor tabblad Documentatie, groep Contact, Info verdeler) of bij de helpdesk van Exact C-Logic ( Kies vanuit het Venice Hoofdmenu voor tabblad Documentatie, groep Contact, Exact C-Logic-Info ).

Dit bericht is geplaatst in Boekhouding, Interfaces/Technisch met de tags , , , . Bookmark de permalink.