Hoe bekomt u vanuit Venice de bijlagen voor de biztax-aangifte?

U kan de bijlagen voor de biztax-aangifte (nl. de afschrijvingstabel en de lijst verworpen uitgaven) vanuit Venice produceren.
Voor de afschrijvingstabel dient u te beschikken over de optionele module ‘Beheer van vaste activa‘.
Voor de lijst verworpen uitgaven dient u te beschikken over de optionele module ‘Fiduciair‘.

U maakt de afdruk van de afschrijivingstabel door vanuit het Venice Hoofdmenu te kiezen voor tabblad ‘Rapporten boekhouding’, groep ‘Vaste activa’, Afschrijvingstabel.

KB000556_01

In het tabblad ‘Afdrukken’ klikt u op de knop ‘Afdrukken’ onderaan het scherm.
In het scherm ‘Afdrukinstellingen’ kiest u bij ‘Type afdruk’ voor ‘Afdruk naar bestand’.
Via de knop ‘Opzoeken’ kan u het gewenste pad opzoeken waar het bestand moet worden aangemaakt, en kan u ook het formaat kiezen van het aan te maken bestand ( standaard PDF ).

KB000556_02

U maakt de afdruk van de lijst verworpen uitgaven door vanuit het Venice Hoofdmenu te kiezen voor tabblad ‘Aangiftes’, groep ‘Fiscaal’, Verworpen uitgaven.

KB000556_03

In het tabblad ‘Afdrukken’ klikt u op de knop ‘Afdrukken’ onderaan het scherm.
In het scherm ‘Afdrukinstellingen’ kiest u bij ‘Type afdruk’ voor ‘Afdruk naar bestand’.
Via de knop ‘Opzoeken’ kan u het gewenste pad opzoeken waar het bestand moet worden aangemaakt, en kan u ook het formaat kiezen van het aan te maken bestand ( standaard PDF ).

KB000556_04

De aangemaakte PDF bestanden kunnen dan worden opgeladen in om het even welke applicatie voor Biztax ( Intersentia, Kluwer, Sofisk,.. )

Dit bericht is geplaatst in Boekhouding, Tip met de tags , , , . Bookmark de permalink.