Een Venice webinar volgen via Zoom

We geven geregeld online opleidingen en Webinars, momenteel worden die gegeven via de het Zoom platform.

Hierbij de belangrijkste stappen die hierbij kunnen gevolgd worden om de Webinars en opleidingen te kunnen volgen:

• Er wordt een bevestigingsmail gestuurd met een link om de Webinar bij te wonen.  Enige tijd voor de start krijgt u nog een reminder mail
  • De dag van de opleiding/Webinar kan u klikken op de link in de mail

• Er wordt gevraagd om Zoom te openen/installeren indien nodig

• Audio kan ingesteld en getest worden indien nodig

• Eens Zoom gestart is, kan u alsnog de audio settings aanpassen onderaan links

• Tijdens de Webinar kan u vragen stellen via de Q&A knop onderaan, de vragen en antwoorden zijn zichtbaar voor iedereen.

• Er is ook een mogelijkheid om vragen te stellen via de chat knop maar deze is minder interactief voor de hele groep

• De Webinars worden steeds opgenomen.  U krijgt de dag na de Webinar een link doorgestuurd met de opname, zelfs als u niet rechtstreeks hebt meegevolgd.
  • De opnames worden na het editen ook online geplaatst op ons Youtube kanaal

Dit bericht is geplaatst in Interfaces/Technisch, Tip, Webinars. Bookmark de permalink.