Uw account voor de management monitor op het Azure platform activeren

De activatie en het gebuik van users voor de Management Monitor (MM) op Azure wijzigt niet veel met de eerder gekende werking

Wat blijft hetzelfde?

Alle stappen in Venice voor het klaarmaken van het dossier en het activeren van de users in Venice blijven dezelfde.

• Dossier selecteren en klaarmaken voor de MM
  • Parameters instellen voor het dossier voor de MM
  • Users instellen en activeren voor dat specifiek dossier voor de MM
  • ODBC aanmaken voor het gewenste dossier

Wat wijzigt er?

• De link naar de Management Monitor is gewijzigd naar https://ponte.venice.be/managementmonitor
  • Inloggen op de MM gebeurt met de Azure login ZONDER @venice.be dus bijvoorbeeld 04276043080001 . Dat is anders dan de normale werking van Azure waar net WEL moet ingelogd worden met de @venice.be login zoals bijvoorbeeld 04276043080001@venice.be
  • Nadat de accountant een user heeft aangemaakt, zal u bij de allereerste login uw wachtwoord moeten wijzigen/instellen.  Dat is ook de manier waarop u een wachtwoordreset dient te doen voor een MM user indien nodig
    • Klik op wachtwoord vergeten

• Volg de voorgestelde stappen
    • Om een nieuw wachtwoord aan te vragen/te resetten moet de @venice.be gebruikersnaam gebruikt worden

• Er zal gevraagd worden naar een emailadres, dat is het mailadres dat eerder werd ingesteld in het Venice dossier  en waarop u de uitnodiging kreeg van uw accountant om de MM te gebruiken.

• Wanneer alle stappen zijn doorlopen zal er via de verkregen mail een nieuw wachtwoord ingesteld kunnen worden.
    • Het wachtwoord moet voldoen aan bepaalde vereisten:
      • Minimum 8 lang
      • Minimum 1 hoofdletter
      • Minimum 1 kleine letter
      • Minimum 1 cijfer
      • Minimum 1 speciaal teken
      • Mag niet bestaan uit (deel van) de naam van de user of firma

Dit bericht is geplaatst in Boekhouding, Facturatie, Tip met de tags , , , , . Bookmark de permalink.