Instellingen van Citrix WorkSpace terugvinden op een MAC

Onze klanten zijn vooral Windows gebruikers maar soms krijgen we de vraag hoe de instellingen van Citrix WorkSpace aan te passen voor een MAC (Apple).

Er zijn wellicht nog methodes om deze instellingen te vinden maar hier alvast een  stappenplan.  Bij twijfel, contacteer een IT- verantwoordelijke.

• Ga naar de Finder

• Klik daar op Applications

• Zoek en open de Citrix WorkSpace App
  • De actieve apps staan bovenaan in de balk (naast het Apple icoon)
  • Klik op de Citrix WorkSpace App en kies Preferences

• Daar kunnen alle instellingen nagezien worden zoals File Access, Keyboard, Devices, …
  • Klik bijvoorbeeld op File Access om de lokale schijven open te stellen voor Venice op Azure

• Via de tab Keyboard bijvoorbeeld kunnen zaken zoals sneltoetsen, lay-out, … worden ingesteld of aangepast

Dit bericht is geplaatst in Interfaces/Technisch, Tip met de tags , , . Bookmark de permalink.