Lokale schijven zichtbaar maken op Azure

Wanneer u werkt via Azure wilt u soms ook bestanden van uw lokale schijven gebruiken in Venice.  Indien u uw lokale schijven niet kan zien vanaf uw Azure installatie dan komt dat ook de instellingen in uw Citrix receiver.

U dient via uw Citrix aan te geven dat uw lokale schijven volledige schrijf- en leesrechten wenst te geven.

• Klik met de rechtermuisknop op het Citrix icoontje nadat u bent ingelogd (taakbalk Windows)

• Kies dan voor connection center – preferences

• Kies bij connections voor Read and Write

Kan u wel uw lokale C schijf zien maar geen netwerkschijven?  Dat komt doordat ze niet elevated zijn zie ook deze Kbase of het artikel van Microsoft

Dit bericht is geplaatst in Interfaces/Technisch met de tags . Bookmark de permalink.